Рали Стари Столици 2019

Христо Манолов набляга върху физическата подготовка за Мемориал Валерий Великов

Пилота на АСК „Боила Авто Мотор Спорт“ Христо Манолов (Митсубиши Лансър Ево IX, НС1), сподели специално за уеб страницата на АСК „Стари Столици“, че последните дни преди „Мемориал Валерий Великов“ се е отдал на своята физическа подготовка.

„Тези дни съм се фокусирал върху физическата си подготовка – коментира Манолов. – За „Мемориал Валерий Великов“ ще вземем участие с непроменен автомобил, въпреки че имаме запланувани редица промени, но за съжаление частите не са пристигнали още.“

Христо Манолов е сред най-титулованите активни шуменски пилоти, като през миналата година той спечели „Мемориал Валерий Великов“ по изключително впечатляващ начин. За съжаление през сезон 2017 Манолов, не успя да се пребори за титлата завършвайки на второ място с изоставане от 11 точки спрямо Юлиян Телийски (Митсубиши Лансър Ево IX).

„През този сезон отново възнамеряваме да вземем участие в националния планински шампионат и заедно с моят екип сме готови за пореден път да се борим за нашите цели.“

Манолов успя да запише шампионско време от 1 минута и 48.08 секунди през миналата година, като никой освен него не успя да падне под 1 минута и 50 секунди. Тогава отново негов пряк съперник бе Юлиян Телийски, който през зимната пауза е работил активно по своя автомобил и възнамерява да даде всичко от себе си за да победи.
Можете да следите заявките за „Мемориал Валерий Великов“ (14-15 Април) от тук.

©2013